Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 desembre 2014
Categoria/es: General

CONCERT SOLIDARI DEL COL?LEGI ARABELL

Durant el concert solidari de Nadal, el Col•legi va fer lliurament del I Premi ASolidària Arabell al menjador social Jericó, amb la intenció de destacar i encoratjar la gran tasca social que realitzen des de fa anys ajudant milers de persones.

L’emotiu concert solidari ha comptat amb la participació de tots els alumnes de Llar, Educació Infantil i Primària que van interpretar nadales en diverses llengues sota la dirección de Maylos Pons i Yolanda Gesé, profesores d’educació musical de l’escola, i Miss Sarah Sanford, professora d’anglés, amb l’acompanyament musical de Josep M. Bossa al piano, i Fernando Lleida al saxo i clarinet.

El Col•legi Arabell ja té una llarga trajectòria en l’organització d’activitats solidàries que impliquen famílies, professorat i alumnes. Amb aquests projectes es vol donar a conèixer la realitat quotidiana de milers de nens i nenes que viuen en condicions de pobresa, fomentar la solidaritat entre els més petits i col•laborar econòmicament amb els qui més ho necessiten.

Enguany la campanya “Un Somriure per Nadal" s’ha organitzat amb la col•laboració de Fundació Impuls i Cooperación Internacional i també ha aportat una dotació solidària per a les escoles “Etimoé” i “Makoré” de Costa d’Ivori.

La parròquia del Carme i la Fundació Jericó agraeixen de cor la distinció rebuda i la dotació econòmica que contribuirà a donar una forta empenta als projectes d’atenció a les persones necessitades de la nostra ciutat.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn