Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 desembre 2015
Categoria/es: General

CONCERT SOLIDARI JERICÓ

La Fundació Jericó de la parròquia del Carme Ha organitzat un concert solidari a benefici de les persones desfavorides de Lleida, a la Sala 1 de l’Auditori Municipal Enric Granados. Ha estat la tercera edició però, a diferència de les dues anteriors, en aquesta ocasió han estat músics i poetes lleidatans els qui s’han donat cita en aquest acte cultural, recreatiu i solidari.

Valga’m Déu, el grup de Rock Art Català; la cantautora Meritxell Gené, Lo Pardal Roquer, el duo Renaldo i Clara, i el cantautor Xavi Baró han interpretat les seves cançons intercalades amb el recital de poemes de Jordi Pàmias, Rosa Fabregat i Víctor Verdú. Els músics i escriptors han estat obsequiats amb una litografia de l’humorista gràfic Paco Ermengol.

La Fundació Jericó agraeix la seva col·laboració i, també, a l’actriu Laia Esquerda, que ha actuat com a presentadora, A Naraah Montull pel seu treball de disseny gràfic, a Flors Arrufat, a les institucions i autoritats. I, també, un agraïment molt especial a l’Auditori Enric Granados, a Jaume de Lleida que ha projectat les imatges de l’Illa de la Solidaritat Jericó i ha recollit el Concert en un video, a la trentena de voluntaris que han ajudat en l’organització i al públic que amb la seva assistència i el seu donatiu han fet possible aquest Concert Solidari per atendre la causa justa i noble de l’atenció de les persones sense recursos de la nostra ciutat. En nom de tots ells, moltes gràcies a tots!!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn