Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 abril 2012
Categoria/es: General

CONCERT VEUS DE PONENT

La Coral Veus de Ponent, dirigida per Josep Maria Serrando i Josep Abella ha estat refundada i al llarg d’aquest curs han establert la seu dels seus assajos al Local parroquial del Carme, dimarts i dijous de 4 a 6 de la tarda.

En agraïment a la parròquia van voler celebrar a l’església del Carme la Iª Jornada Cultural Verge del Carme, en la Diada de Sant Jordi. La Missa, presidida per Mn. Dismas i concelebrada per Mn. Adrián, fou solemnitzada amb els cants de la Coral Veus de Ponent i la Coral del Carme, dirigida per Rosa Fabregat.

A continuació la Coral Veus de Ponent va interpretar deu cançons populars, algunes dedicades a la Mare de Déu del Carme, sota la direcció de Josep Mª Serrando i amb música d’acordió de Josep Abella. La seva actuació va despertar l’entusiasme dels assistents, als quals van obsequiar amb una cançó final que no figurava al programa.

Mn. Adrián Burca, en representació de Mn. Joan Mora, que no va poder assistir a l’acte per estar pelegrinant a Terra Santa, va lloar la seva actuació i els va encoratjar a continuar cantant perquè Lleida i Catalunya necessiten de la música, que infon vida a l’esperit.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn