Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 desembre 2015
Categoria/es: General

CONCURS INFANTIL I JUVENIL DE PESSEBRES

UN CENTENAR DE PESSEBRES PARTICIPEN EN EL LXL CONCURS INFANTIL I JUVENIL

LA BIBLIOTECA PÚBLICA ACULL L’EXPOSICIÓ  

La Biblioteca Pública de Lleida acull fins el 5 de gener l’exposició del centenar de pessebres construïts i presentats per alumnes de vuit centres escolars, al LXL Concurs Infantil i Juvenil de Pessebres, convocat per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes.

Els centres escolars participants han estat: El Carme de La Bordeta, Mater Salvatoris, Jesuïtes Claver, Frederic Godàs, Sant Jaume- Les Heures i Ciutat Jardí; a més a més dels infants de la parròquia de la Mare de Déu del Carme.

Els pessebres han estat presentats pels infants i joves concursants a les quatre categories previstes en les Bases del Concurs, atenent els nivells escolars. A més a més enguany s’ha introduït una categoria especial “Diorames Infantils” , que per primera vegada concorren a aquest concurs amb notable èxit, al haver-se presentat prop de 60 diorames.

El Jurat a fet públic el Veredicte del Concurs, concedint tres premis per categoria, amb els Accèssits corresponents,  a més a més de dos Premis Especials: Al millor pessebre imaginatiu, per a Pere Cabós, del col·legi Claver i al millor Diorama Infantil, per a Marc Miró, del col·legi Episcopal.

Tanmateix dos centres escolars han estat guardonats per haver aportat la millor selecció de pessebres al Concurs: El Col·legi Episcopal, amb la Placa de la Paeria i el col·legi El Carme, amb la placa de la Diputació.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 10 de gener de 2016, a les 11’30 del matí a l’Auditori Enric Granados.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn