Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 abril 2016
Categoria/es: General

CONFIRMACIONS AL CARME

La parròquia del Carme ha viscut la celebració del sagrament de la Confirmació de joves del Col·legi Sagrada Família, de la parròquia del Carme i uns nuvis que es preparen per a rebre el sagrament del Matrimoni. El Bisbe Salvador ha oficiat la cerimònia solemne concelebrant amb Mossèn Joan Mora, rector, i Mossèn Joan Ramon Ezquerra. La Coral del Carme ha acompanyat amb els seus cants tota la celebració vespertina del cinquè diumenge de Pasqua, que coincidia amb la Diada de Sant Jordi.

La Germana Griselda, de la Sagrada Família, ha presentat els disset confirmands al Bisbe i a la comunitat cristiana. N’ha destacat la perseverança el procés de preparació seguit per a créixer en coneixement i amistat amb Jesucrist. I com aquesta preparació els ha anat predisposant per acollir l’Esperit Sant que els donarà força en el seguiment del Crist.

El Bisbe, que ja coneixia gairebé tots els confirmands des del dia que els va rebre al Palau Episcopal, a més dels seus noms, els ha recordat algun dels temes del diàleg que van tenir. També ha parlat de les distintes històries personals que fa a cadascú irrepetible i estimat particularment per Déu. També ha fet un agraïment a pares, familiars i catequistes, a tots els que els han ajudat a transmetre la fe, no plena de conceptes, sinó per viure la vida del Senyor.

De les lectures de la Paraula de Déu proclamada, el Bisbe Salvador n’ha ressaltat tres missatges que ha adreçat als confirmands: anunciar el Crist amb la seva vida, amb alegria i sense vergonya; obrar sempre a l’estil del Senyor, estimant tal com Crist ens ha estimat, i viure la fe en comunitat. “Estimar, perdonar i servir a tots, als propers i als que us demanen, amb un somriure, amb temps i amb diners. En això coneixeran que som cristians”.

A continuació el Bisbe Salvador els ha imposat les mans demanant que Déu els concedeixi el seu Esperit, la seva llum i la seva força per a ser testimonis de Crist i els ha ungit amb el crisma. Els joves han quedat marcats per Déu per sempre més. I amb l’ajuda de l’Esperit Sant rebran la gràcia que necessiten per a ser fidels a Déu, forts en la fe, i amics i apòstols de Jesús. Donem gràcies a Déu!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn