Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 maig 2014
Categoria/es: General

CONFIRMATS EN LA FE DEL BAPTISME

Un grup de vint-i-quatre cristians han estat confirmats en la fe que van rebre en el seu Baptisme pel nostre bisbe Joan Piris. A més alguns que es preparen per a rebre el sagrament del matrimoni, el grup estava integrat per joves de la parròquia que han rebut formació cristiana com a continuació de la catequesi de Primera Comunió. Uns altres han mantingut vius els vincles amb la nostra comunitat a través de les estades als Campaments.

La solemne Eucaristia ha estat presidida pel Bisbe Joan i concelebrada per Mn. Joan i Mn. Joan Ramon. La cerimònia ha comptat amb l’acompanyament musical del Cor africà i del grup de joves. Ha estat molt viscuda pels joves, pares, padrins, familiars i amics dels confirmands que, ben acompanyats per la parròquia, han rebut els dons de l’Esperit Sant. Un dels joves també ha rebut la Primera Comunió.

“Hem de donar gràcies pels joves amb camí fet i amb pluralitat de camins”, ha dit el Bisbe Joan en l’homilia. També ha incidit en la necessitat d’agrair catequesi rebuda que ens fa saber que seguim Jesús, més amb la vida que amb les paraules. Tot recordant l’exemple de Pere, catequitzat durant tres anys pel mateix Jesús, i en l’experiència dels deixebles d’Emmaús, ha incidit que de vegades les caigudes i la decepció ens acompanyen. La resurrecció de Jesús dóna fe de la veritat. “L’experiència d’Emmaús és molt càlida; reconeixen Jesús al partir el pa: ‘Queda’t amb nosaltres, Senyor!’. Aquí hi ha les conseqüències de viure compartint. . Jesús avui es quedarà amb nosaltres d’una manera especialíssima a través de l’Esperit Sant. Els qui reben el sagrament de la confirmació estan convidats a fer-lo present en la vida. Com els deixebles d’Emmaús compartim la joia de que Jesús es quedi amb nosaltres.”

Després de la celebració al voltant de l’altar hem compartit un pica-pica al Local parroquial. L’han preparat els voluntaris del menjador social Jericó i els mateixos confirmands.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn