Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 novembre 2012
Categoria/es: General

CONVIVÈNCIA D’ESCOLANS A L’ACADÈMIA MARIANA

 

Com a grup juvenil del Carmen, se’ns va demanar la participació per part de la Delegació de Pastoral Vocacional en la trobada d’escolans que es va realitzar el dissabte 24 de novembre, a l’Acadèmia Mariana. Ja una setmana abans ens vam reunir tres joves de la nostra parròquia del Carme, Pedro, Oscar i Fabian, amb altres responsables. Durant aquesta reunió vam decidir quin seria el tema que parlaríem i les activitats lúdiques relacionades amb el tema que fonamentalment va ser el del nou manament que ens va donar Jesucrist.

Durant el dissabte al matí, el primer que vam fer va ser la acollida dels nens i la seva inscripció ja que bastants havien arribat per primera vegada a la trobada. Una vegada inscrits, tots vam passar a una sala on Mn. Josevi i Mn. Pedrós van fer una mena d’introducció als nens sobre el que faríem. Desprès d’una activitat de coneixement entre tots van passar a fer una petita pregària.

Acabada la pregària, van fer un esmorzar seguit de 5 tallers diferents que s’havien preparat. Van dividir tots els nens en tres grups i jo vaig ser encarregat d’un grup. Després d’una intensa jornada de tallers i jocs, va arribar l’hora de dinar. Després, es va fer un petit concurs amb els tres grups on, amb l’ajuda d’un Power point, calia respondre a unes preguntes i imatges relacionades amb els objectes i estris de la missa.

Per a nosaltres és la segona vegada que participem en aquesta activitat i la veritat es que dóna una gran satisfacció i alegria poder compartir i estar junt als nens. L’ambient que es crea és distés i alegre. Els nens corresponen amb molt amor. És per això que ens encoratgem a continuar preparant aquestes activitats animant els nens en el seguiment de Jesús, el nostre bon Amic.

Fabián

Aquesta trobada es va programanr dins dels actes de la pregària per les vocacions. Prèviament, el dimarts 13 de novembre, els nens de la catequesi van seguir l’explicació de la vocació del Samuel i de santo Domingo Savio, i vam pregar perquè tots vulguem seguir el projecte de Déu en la nostra vida.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn