Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 maig 2016
Categoria/es: General

CORPUS CHRISTI A LA SEU VELLA

Els actes han començat amb una Missa a la Seu Vella presidida per primer cop pel Bisbe Salvador, concelebrant amb el presbiteri diocesà de Lleida. Hi han assistit les autoritats encapçalades pel Paer en Cap senyor Àngel Ros.

Durant l’homilia, el Bisbe ha donat gràcies al Senyor per conservar aquesta tradició i per deixar que ho visquem amb autenticitat. També ha recordat que és una festa associada amb Càritas, tot destacant que “esperem que com a pedres vives puguem ajudar a tothom”. Ha acabatmel seu sermó amb una pregaria “que Maria ens ompli el cor de tendresa i ens el obri als més necessitats”.

Han tingut un paper rellevant els nens i nenes de la ciutat que aquest any han rebut per primera vegada Jesús Sagramentat. Al moment del res del Credo se’ls ha imposat una creu en record d’aquesta festivitat. També han resat el Parenostre agafant-se les mans al voltant de l’altar.

Després de la Missa s’ha iniciat la processó amb la Custòdia de plata. Ha passat pel Claustre i la Porta dels Apòstols fins arribar a l’esplanada de darrere de l’absis. Allí la benedicció del Bisbe Salvador amb la Custòdia ha posat punt i final a la celebració.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn