Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 maig 2014
Categoria/es: General

COSME GARCÍA CELEBRA AL CARME LA MEDALLA D?OR DE LA PAERIA

Cosme García ha volgut celebrar la Medalla d’Or de la Paeria en reconeixement per la seva activitat solidària i d’integració cultural des de les Cases Regionals i dels mitjans de comunicació social. I ho ha volgut fer el dia del seu aniversari a la Parròquia del Carme, tan estretament vinculada a la seva vida i per la qual sempre ha sentit una estimació molt especial per ser el lloc on s’ha criat i li aporta molts bons records.

En la doble celebració del Cosme s’hi han fet presents, juntament amb Mossèn Joan Mora i Mossèn Joan Ramon Ezquerra, l’alcalde Àngel Ros i regidors del seu equip de govern, i altres personalitats del món de la política, cases regionals, representants de les entitats socioculturals i religioses, dels mitjans de comunicació, pessebristes, metges, poetes… i, sobretot, la seva mare i els seus familiars. Tots reunits sense cap altre distintiu més que l’amistat compartida amb el Cosme. Cent deu amics que hem pogut fotografiar-nos amb el guardonat i la tan merescuda Medalla en un fotocool amb la seva estimada Seu Vella com a fons.

En la primera part de l’acte han intervingut l’alcalde Àngel Ros, que ha obsequiat a Cosme, en nom de la corporació, amb una maqueta de l’estació de Lleida amb el Marraco, un regal amb una simbologia molt especial per tractar-se del lloc de treball dels pares respectius. També ha intervingut Mossèn Joan, agraint a Cosme la seva estima per la parròquia; Oriol Yuguero ho ha fet en nom dels amics; i David Velasco, en nom dels mitjans de comunicació. No han faltat els representants del govern del govern d’Aragó que l’han felicitat en nom de la seva presidenta Luisa Fernanda Rudi.

Després hi ha hagut un assortit berenar-sopar, curosament preparat pels voluntaris del menjador social Jericó, quina tasca ha valorat elogiosament el Cosme. A la vegada el cantant Jaume Oró ens ha delectat amb temes lleidatans molt seguits i aplaudits pels assistents.

Ha estat una celebració entranyable on hem compartit l’emoció viscuda pel Cosme i la dimensió humana d’aquest gran lleidatà de soca-rel, amic dels seus amics, servicial i generós. En paraules del poema que li ha dedicat Antonio Gutiérrez: “siempre estuvo en tu camino la nobleza de Aragón”.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn