Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 abril 2014
Categoria/es: General

CRÒNICA DEL PELEGRINATGE A ROMA

La peregrinació dels fidels lleidatans, que van anar a Roma amb motiu de canonització de Joan XXIII i Joan Pau II, es va fer en dues versions. En autocar, des del 22 al 30 d’abril, i en avió, des de Barcelona fins a Roma, del 24 al 28. En total 50 pelegrins: de Lleida i pobles, i també d’Andorra i Barcelona, s’hi van incorporar. Us adjuntem la crònica del pelegrinatge, que ha escrit una jove pelegrina, que en forma de diari de viatge, arrenca d’aquesta manera:

“La missió del nostre viatge era molt clara per tots i totes nosaltres, i fou això el que ho convertí en quelcom especial, un camí inoblidable, ple de vivències espirituals i enfortiment de l’ànima, que es va anar consolidant dia rere dia. Un pelegrinatge de cinquanta creients acompanyats per quatre sacerdots per conèixer els grans sants d’Itàlia, amb un únic objectiu: participar en una cerimònia.

Si els viatges del Papa provoquen desplaçaments massius de creients per veure’l en persona, doncs imagineu-vos, l’interès no solament històric, sinó espiritual per cadascú dels membres de la nostra expedició poder participar en l’eucaristia de canonització diumenge, 27 d’abril de 2014, dels beats Joan XXIII i Joan Pau II i que aglutinava en un mateix escenari quatre papes: els dos beats anteriorment anomenats, Benet XVI, de nom secular Joseph Aloisius Ratzinger, papa emèrit; i l’actual Papa Francesc, de nom secular Jorge Mario Bergoglio, i actual papa de l’església catòlica.

Un espai de comunió que feu aflorar un sentiment d’unió entre els membres del grup, impulsant un enriquiment i consolidació de la nostra fe”.

Podeu seguir llegint la crònica en l’arxiu adjunt.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn