Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 maig 2016
Categoria/es: General

DIA DE LAS MADRES

Un any més, el grup llatinoamericà de la parròquia del Carme ha organitzat la celebració del Dia de las Madres, una festa molt entranyable per honorar l’estimació i el valor essencial de la mare en la vida de els persones. Gairebé totes les mares han tingut regals.

Hi ha hagut una gran assistència de persones que han compartit els balls tradicionals dels seus països, actuacions musicals, regals, aliments i molta animació. La festa ha acabat amb una ballada de sardanes sota la direcció de Pepita Elvira. Ha estat un bonic fermall que ha revifat els bons moments dels assajos i les magnífiques actuacions. 

Aquesta vegada no hi era Mossèn Joan, encara en vies de recuperació després de la delicada intervenció quirúrgica. Ell sempre ha estat present en aquesta festa, i aquesta vegada també se l’ha recordat vivament.

Dolly, l’organitzadora i presentadora de la festa, i el seu grup de col·laboradors, han aconseguit alegrar tots els presents. Aquest, se’ns dubte ha estat el millor obsequi que s’han guanyat! 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn