Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 gener 2015
Categoria/es: General

DIADA DE REIS

Abans de marxar de Lleida els Reis Mags han volgut passar la tarda de la seva Diada a la parròquia del Carme. Els nens i nenes, ben acompanyats dels seus pares, els estaven esperant al Local parroquial -ple de gom a gom- i els han rebut molt emocionats quan han arribat amb un gran seguici de patges que els precedia. A l’estar molt a la vora de l’estació de tren, Ses Majestats han pogut visitar-los i donar-los-hi els regals personalment. Ha estat tota una festa!

La gran quantitat de joguines noves i en molt bon estat que tantes persones han donat a la parròquia per a repartir-los en aquesta jornada ha fet possible que els Reis fossin molt i molt esplèndids amb els gairebé tres-cents nens que havien portat la seva carta a la parròquia. Entre ells hi havia un col·lectiu molt important: els nens i nenes de la catequesi. A tots moltes gràcies!

Però molt especialment volem agrair també el treball generós, constant, alegre, il·lusionat i meticulós del grup de joves de la parròquia. Ells han estat els veritables protagonistes d’aquesta Diada. Des de fa uns dos mesos ja havien començat a preparar tots els detalls: apuntar els nens, organitzar les llistes, preparar i classificar els regals per edats i distribuir-los… Aquestes són algunes de les tasques que han fet possible una posada en escena “màgica” que tots els nens i nenes recordaran… fins l’any que ve si Déu vol!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn