Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 octubre 2015
Categoria/es: General

DIADA DELS 60 ANYS DEL TOAR

 

L’Agrupació teatral TOAR ha celebrat els seixanta anys de vida amb una Missa a l’església del Carme que ha anat seguida un sopar al seu Local parroquial. La parròquia va veure infantar aquest grup amateur d’una gran professionalitat i al llarg de la seva intensa i llarga activitat ha continuat mantenint vius els vincles que sempre els han unit.

La celebració l’ha presidit Mn. Joan Mora concelebrant amb Mn. Joan Ramon Ezquerra, el P. Francesc Vilà i el P. Jordi Grau. Lluis Climent i el Cor del Carme dirigit per Rosa Fabregat han fet l’acompanyament musical de la cerimònia.

L’evangeli del dia sobre la curació d’un hidròpic (Lc 14, 1-6) ha donat peu a Mn. Joan per a ressaltar la misericòrdia de Jesús, la seva qualitat més característica. Jesús se salta la llei per curar el malalt: La llei no està feta per al home, sinó al servei de l’home. Aquest principi de Jesús Mn. Joan l’ha aplicat als temps actuals: “Hem estat creats per a estimar i per a ser estimats. El món ha de ser una família on tots ens considerem germans. Aquest és el projecte de Déu. El rostre de la misericòrdia de Déu és el que ha de salvar al món.”

Tot referint-se a TOAR ha fet aquesta reflexió: “Quanta sembra en impulsar bellesa i cultura, quants esforços per presentar a la societat missatges de bellesa i de veritat! Demanem Déu la seva benedicció perquè es vagi consolidant encara més l’Agrupació i les seves escenificacions, i perquè la Mare de Déu del Carme els continua acompanyant sempre tal com ho ha fet fins ara.”

Abans de finalitzar l’Eucaristia, Joan Bellostes i Enric Castells, amb l’emoció continguda han recordat els difunts del TOAR, en especial dels darrers: Joan Justribó i Gildo Mazarías, en sufragi dels quals s’havia fet la celebració. Tot seguit una foto de grup als peus de l’altar ha immortalitzat la joiosa Diada que culminaria amb un suculent sopar fred preparat per voluntaris de JERICÓ. Els parlaments i el brindis final amb el record dels finats del TOAR ha renovat l’esperança de continuar avançant en l’engrescador projecte teatral que els uneix. La parròquia del Carme felicita a tots els membres de l’Agrupació i us desitja molts anys de vida, bon teatre i germanor.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn