Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 febrer 2018
Categoria/es: General

DIMARTS DE CENDRA, AMB ELS NENS DE LA CATEQUESI

Els nens i nenes de la Catequesi han iniciat anticipadament el temps de Quaresma amb la imposició de la cendra un dia abans del seu inici. Ha estat el ‘Dimarts de Cendra’, per ser aquest el dia setmanal de la catequesi. Mossèn Joan Ramon els ha recordat  que la Quaresma és un temps de preparació per a la festa més important dels cristians, la Pasqua. És el moment de veure quines coses fem bé i quines coses hem de canviar, per a fer-les bé. Aquesta voluntat de canvi, si es fa de cor, se simbolitza amb la imposició de la cendra: Estima Jesús i fes el bé”, ha dit el Mossèn en el moment de rebre la cendra beneïda.

També ha estat un moment oportú  per recordar Mossèn Joan, a qui Déu havia cridat dos dies abans i que des del cel prega per nosaltres. Així ho diu el missatge de l’estampa de record que Mossèn Joan Ramon ha lliurat a nens i catequistes on s’expressen unes paraules de Mossèn Joan adreçades a tots nosaltres.

Els ens i nenes també han rebut el tren de la Quaresma, un propòsit per a cada dia per fer que sigui també un temps de gràcia i de conversió per a tots nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn