Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 abril 2012
Categoria/es: General

DIUMENGE DE RAMS A SANT JOAN

Les comunitats de les parròquies de la Mare de Déu del Carme, Sant Joan i Sant Pere, es van aplegar Diumenge de Rams a la plaça de Sant Joan. Un dia esplèndid de primavera va acompanyar el pòrtic de la Setmana Santa: la solemne benedicció dels rams i les aclamacions que commemoraven la triomfal entrada de Jesús a Jerusalem. Van presidir l’acte Mn. Joan Mora, rector, Mn. Adrián Burca, sacerdot romanès, i Mn. Dismas, sacerdot rwandès.

A continuació la comunitat romanesa va anar en processó fins a l’església de Sant Pere, i les altres comunitats ho van fer fins a Sant Joan. Es tractava de celebrar la Missa on es proclamaria l’evangeli de la Passió de Jesucrist. Molts nens i nenes van acompanyar amb palmes i rams a Jesús. Alguns nens de la catequesi van voler servir l’altar com a escolans; i ho van fer molt bé. També van llegir les pregàries i una oració després de la comunió: “Jesús, avui, nosaltres també, com aquells infants, et saludem amb els nostres rams i palmes. Sabem que allà a Jerusalem et van detenir i et van matar. Però nosaltres volem dir-te que t’estimem, i creiem en tu, i volem estimar com tu.”

Amb aquests sentiments continuarem, com els nens, acompanyant Jesús durant la Setmana Santa en la seva Passió i la seva Resurrecció.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn