Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

26 juny 2022
Categoria/es: General

DOBLE PELEGRINATGE AL SANTUARI DE LOURDES

Una doble peregrinació al santuari de Lourdes ha tingut lloc el darrer cap de setmana de juny organitzada per Lurdes Biosca, directora del secretariat de pelegrinatges i romeries del Bisbat de Lleida, conjuntament amb la parròquia del Carme.

El dissabte 25 va sortir un autocar amb el grup que feien el pelegrinatge de dos dies. Al Pont de Suert han participat en la missa concelebrada pel rector de la parròquia de l’Assumpció, Mn. Jofred Antonio Rendón, i Mn. Josep Moré, que acompanyava els pelegrins. Ja al Santuari de Lourdes s’han unit al Pelegrinatge diocesà de l’Hospitalitat de Lourdes presidit pel Bisbe Salvador. El diumenge 26 va sortir de Lleida un altre autocar, majorment d’immigrants acompanyats per Mn. Jaume Pons. Han celebrat la Missa a la cripta de la basílica del Rosari.

Durant la jornada han participat conjuntament a l’Adoració al Santíssim i la Missa internacional a la Basílica de Pius X, presidida pel Cardenal Omella. També el Viacrucis ha tingut lloc a la mateixa basílica causa de la pluja. Ja al vespre han pogut viure la Processo de Torxes, abans de retornar a Lleida on han arribat ben entrada la matinada.

Per a tots ha estat una inoblidable experiència de fe, pregària i convivència.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn