Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 desembre 2012
Categoria/es: General

EL BANC DELS ALIMENTS: MENJAR PER A TOTHOM

Diari Segre, en el seu suplement dominical, ha publicat aquest diumenge un reportatge informant del Gran Recapte d’aliments promogut pel Banc dels Aliments i la Fundació Social La Caixa. Nascut a Lleida l’any 2006 i presidit per Josep Maria Forné, el Banc dels Aliments i que reparteix els productes provinents d’excedents o donacions diverses entre les entitats caritatives de Lleida.

Una de les entitats que se’n beneficien és JERICÓ, Centre de Solidaritat de la parròquia del Carme. Efectivament, part dels aliments que es reparteixen en lots a diari i dels ingredients amb els que es cuinen els plats que se serveixen al menjador social provenen del Banc d’Aliments, a més d’altres proveïdors.

El reportatge detalla amb noms i imatges algunes de les persones usuàries d’aquest servei solidari, així com del grup de voluntaris que col•laboren en l’atenció a les persones necessitades: són aliments solidaris servits per mans generoses i humils.

Fotografies de Mikel Aristregui, que il•lustren el reportatge “Tot per un plat a taula”, publicat el dia 2 de desembre de 2012 a Suplement de Lectura de diari Segre.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn