Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 juny 2023
Categoria/es: General

EL BISBE HA CONFIRMAT CATORZE JOVES DE LA PARRÒQUIA

El Bisbe Salvador ha confirmat en la fe un grup de catorze joves en una eucaristia concelebrada amb el rector Mn. Jaume Pons, després d’haver-se preparat durant dos anys de catequesi i d’un procés de formació i reflexió que els ha ajudat a prendre consciència de la seva fe que han decidit refermar. 

La cerimònia coincidia amb la solemnitat de “la Santíssima Trinitat, que és el misteri de la manifestació de Déu que és u i tri, tres persones en un mateix Déu unides per l’amor, així com la importància d’invocar-la en el nom del Pare del Fill i de l’Esperit Sant”, ha explicat el Bisbe indicant també com aplicar la història de la salvació a la nostra vida personal i social.

A continuació, i després de renovar les promeses baptismals ha arribat el gran moment de la Confirmació que dur a la plenitud el camí que van iniciar amb el Baptisme amb els dos signes que la fan present: la imposició de mans del Bisbe demanant que l’Esperit Sant davalli els seus dons sobre els confirmands i la crismació amb el regal personal de l’Esperit Sant. “Sigueu persones que visqueu amb autenticitat la vostra fe, anunciant amb paraules i amb fets que el centre de la vostra vida és Jesucrist”, els hi ha demanat el prelat. Tots han rebut una creu i el recordatori d’aquest dia que marcarà per sempre més les seves vides.

 

  

  

 

 

  

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn