Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 juliol 2019
Categoria/es: General

EL BISBE PRESIDEIX L?EUCARISTIA EN HONOR DE LA MARE DE DEU DEL CARME

La festa de la Mare de Déu del Carme s’ha solemnitzat amb una eucaristia presidida pel Bisbe Salvador Giménez Valls, concelebrada per Mn. Joan Ramon Ezquerra, Mn. Jaume Pons, Mn. Adrià Burca i Fra Joaquim Recasens. Hi ha assistit els regidors Paco Cerdà i Begoña Iglesias, que ja ens havien acompanyat la vigília de la festa patronal.

El Bisbe ha parlat de la devoció a la Mare de Déu del Carme i de tantes institucions i col·lectius que la tenen per patrona, com els carmelites i la parròquia del Carme. Una devoció que sempre és actual però que té els seus orígens al Mont Carmel amb el profeta Elies. El nostre prelat ha continuat l’homilia fent referència a la Paraula de Déu proclamada i als Sants que han fonamentat la seva vida cristiana en la devoció a la Mare de Déu i a l’Eucaristia. En aquest sentit ha abundat en què significa ser cristià i ha apel·lat a la conversió per intercessió de la Mare de Déu.

Els cants de la Coral del Carme, dirigida per Rosa Fabregat, i música a l’orgue de Lluis Climent han acompanyat la celebració, i els Goigs a la Mare de Déu del Carme han posat el fermall d’or a una celebració ovacionada pels feligresos que omplien a vessar l’església.

Tot seguit l’Espai Mossèn Joan ha acollit una ballada de sardanes i el sorteig en favor de Jericó promogut per les senyores del Rober litúrgic de la parròquia.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn