Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 maig 2021
Categoria/es: General

EL BISBE SALVADOR HA CONFIRMAT DINOU JOVES AL CARME

El Bisbe Salvador Giménez Valls ha confirmat en la fe dinou joves que s’han preparat descobrint la presència de Déu en les seves vides en la formació rebuda a la parròquia del Carme. “En aquesta preparació hi han intervingut les seves famílies, els mossens i els catequistes al llarg d’aquests dos cursos seriosament afectats per la pandèmia”, ha dit un catequista al presentar els confirmands al bisbe Salvador demanant que els hi conferís el sagrament de la maduresa cristiana.

L’Eucaristia presidida pel Bisbe ha estat concelebrada per Mn. Jaume i Mn. Joan Ramon, rectors, ha comptat amb l’acompanyament musical d’un grup de joves i s’ha pogut seguir via streaming. La celebració ha tingut lloc “el dia de la Pentecosta, quan la vinguda de l’Esperit Sant va canviar la vida dels apòstols i els va enfortir per a seguir Jesucrist”, ha dit el prelat en l’homilia, unint la Paraula de Déu proclamada amb el sagrament de la Confirmació amb les dues paraules que ho resumeixen, universalitat i eclesialitat: “els missatge de Crist és per tots, i tot el que fem és gràcies a l’Esperit Sant”. Per això el nostre pastor ha animat als confirmands i a tota la comunitat a tenir sentit d’Església i viure amb coherència com a cristians en el seguiment de Jesucrist. També ha agraït als pares, padrins i catequistes tota la seva dedicació per adreçar-los en el seguiment de Jesucrist.

A continuació ha arribat el gran moment de la Confirmació amb la imposició de mans demanant que l’Esperit Sant i la crismació amb el regal personal de l’Esperit Sant: Rony, George, Diego, Samuel, Tristán, Paul, Judith, Míriam, Kerly, Charlie, Bayron, Francela, Issis, Cristhian, Brayan, Wesley, Victoria, Ainhoa y Rosario ja han estat confirmats en la fe rebuda el dia del seu baptisme amb el cor ple d’alegria i gratitud. Tots hem pregat perquè sàpiguen donar testimoni de l’amor de Déu.

Tanmateix, una jove ha recordat que la celebració fa reviure el record i la gràcia del sagrament: “ens mou a donar gràcies i ens empeny a comprometre’ns” i ha animat a tota la comunitat a recolzar els nous confirmats a donar testimoni de coherència de fe i vida cristiana: “es possible, es bonic i es apassionant seguir Jesucrist, estimar com ell ens ha estimat”.

 

  

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn