Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 desembre 2022
Categoria/es: General

EL BISBE SALVADOR PRESIDEIX LA MISSA D’ADVENT DE LES CASES REGIONALS A SANT JOAN

L’església de Sant Joan Baptista ha acollit la celebració eucarística conjunta de la Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida el dia de Santa Llúcia, tot solemnitzant el pòrtic de Nadal en l’anomenada “Misa de los Villancicos”. Les imatges dels seus sants patrons situades damunt de l’altar del Pilar han acompanyat durant la cerimònia presidida pel Bisbe Salvador concelebrant amb Mn. Jaume Pons i Mn. Joan Ramon Ezquerra, rectors de la parròquia, i Mn. Daniel Turmo, assessor religiós de la Federació. Hi ha assistit el subdelegat del govern José Crespín, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, el president dels Pessebristes Jordi Curcó, juntament amb els presidents i membres de les Cases i Centres Regionals de Lleida.

El president Cosme García ha introduït el sentit de la celebració religiosa amb aquests col·lectius posant en valor tot allò que els uneix entre sí i amb la ciutat en el 40è aniversari de la Federació. El Bisbe ha demanat que “pensem com fem amb alegria el camí cap al Nadal”, destacant la importància de la paraula i l’obra en la vida de la persona posant en valor l’exemple de santa Llúcia que va morir per confessar la fe: “Hem d’actuar amb autenticitat i coherència de paraula i obra, donant testimoni del missatge de Jesucrist.”

Els grups Romero i Jara, de la Casa de Andalucía; Raíces de Za-Hu-Te, de la Casa de Aragón; Nacencia, del Centro Extremeño i la Coral Estel, pel Centro Galego, han posat música i sentiment a la celebració, oferta pels difunts de la federació, acabant amb la Salve Rociera.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn