Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 desembre 2010
Categoria/es: General

EL CARME I TOAR RECORDEN MANEL BONO EN LA REPRESENTACIÓ DELS PASTORETS

El grup Teatral TOAR ha posat en escena un any més Els Pastorets en versió de Borrego i Carquinyoli, del barceloní Lluís Millà. La parella còmica ha estat magistralment encarnada per Cosme García, periodista, i Agustí Guasch, comerciant. A més de la inestimable col•laboració de AEM Teatre i “el Grup Sardanista Montserrat”, la representació d’enguany ha comptat amb dues convidades especials: Mari Pau Huguet i Pepita Ruestes. També hi han participat infants de la Catequesi de la parròquia del Carme, alguns com a pastors i la majoria com a dimoniets.

Al final de la funció s’ha fet un sentit homenatge a l’actor del TOAR Manel Bono, mort en tràgic accident el mes d’agost. Un quadre amb fotografies d’algunes representacions de Els Pastorets, de la Passió de Lleida i d’altres obres en les que va participar el finat a la parròquia del Carme, va ser l’obsequi que van recollir de mans de Mn. Joan el seu net i gendre, Jordi i Pau Ricart. Ells mateixos havien format part del repartiment d’aquest any. En Pau que des de ben petit ja actuava  amb el seu avi estava molt emocionat, i no  ha pogut contenir el seu plor d’infant en recordar-lo. La Coral del Carme ha interpretart dues Nadales. Finalment no hi podia faltar l’agraïment a Enric Castells, veritable impulsor de l’activitat teatral a la parròquia.

Com cada any el local parroquial del Carme s’ha quedat petit. El públic ha gaudit molt de l’obra, pels diàlegs divertits que cada any s’actualitzen amb nous acudits i pinzellades humorístiques dels dos protagonistes. Dos dies després l’èxit es repetiria a l’escenari de la fundació ADESMA del Santuari de Sant Antoni de Pàdua dels Pares Franciscans.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn