Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 juliol 2016
Categoria/es: General

EL CARME JA PREPARA LA FESTA PATRONAL DE LA PARRÒQUIA

La parròquia de la Mare de Déu del Carme celebrarà a partir d’aquesta setmana els actes en honor de la Mare de Déu del Carme.

Demà dijous 7 de juliol començarà la novena que predicarà Mossèn Joan Ramon Ezquerra. Seran nou dies dedicats a “Les Oracions a Maria, Mare de la Misericòrdia”, fins el dia 15.

El 10 de juliol se celebraran els Vespres i la imposició de l’escapulari a les 19.30 de la tarda. Aquest acte estarà presidit pel bisbe Salvador que a continuació, a les vuit de la tarda, celebrarà l’eucaristia.

La tradicional processó i ofrena floral tindrà lloc el divendres 15 de juliol, vigília de la festa. Aquell dia la jornada començarà amb la Santa Missa, a les vuit de la tarda, i a continuació, a les nou, tindrà lloc la processó que recorrerà els carrers del barri.

L’endemà, 16 de juliol, dia de la Festa de la Mare de Déu del Carme, hi haurà misses a les 9, 12 i 20 h. La missa de els 12 serà la de les “Carmes” i la missa solemne, a les 20 h. Després, al Local parroquial del Carme hi haurà un pica-pica animat per algunes actuacions musicals. En aquests moments es farà el sorteig d’unes labors treballades per les senyores del rober litúrgic, a favor del Centre de Solidaritat Jericó. 

Els cants aniran a càrrec de la Coral del Carme, dirigida per Rosa Fabregat, amb l’acompanyament a l’orgue de Lluís Climent i de la Coral Romanesa, dirigida per Florentina Budau. 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn