Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 febrer 2018
Categoria/es: General

EL COL·LEGI DE L’ADVOCACIA PREMIA LA FUNDACIÓ JERICÓ

La Fundació Jericó ha estat distingida amb la partida solidària del Col·legi de l’Advocacia de Lleida pel projecte “Residència Temporal de persones en situació d’exclusió social Jericó” presentat per Anna Vila, directora de l’Alberg Jericó.

Jordi Albareda, degà del Col·legi, ha lliurat a Anna Vila, directora de l’Alberg Jericó, un txec de dos mil set-cents euros a l’Auditori Enric Granados, en el marc de la festa de l’Advocacia, celebrada en honor del seu patró sant Raimon de Penyafort.

Fa més de 14 anys que el Col·legi de l’Advocacia de Lleida adjudica el 0,7% del seu pressupost anual a alguna entitat o col·lectiu que treballi en favor de les persones en risc d’exclusió social o en el desenvolupament dels grups més desfavorits, donant a conèixer la seva tasca i els projectes que duen a terme. La partida solidària de l’any 2017, per un import de 5.400 euros, s’ha repartit a parts iguals entre la Fundació Jericó i l’Associació Aremi pel projecte Vull abraçar l’aigua!!! M’ajudes a tenir una superbanyera?

 

 

  

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn