Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 desembre 2011
Categoria/es: General

EL GRUP DE CONFIRMACIÓ PREPARA EL NADAL

Els divuit joves que es preparen per a rebre el sagrament de la Confirmació es reuneixen els dissabtes al matí de 11 a 13h. Són reunions de caràcter formatiu on es procura afavorir el diàleg tan necessari per a aglutinar el grup i per a entrar en sintonia amb Jesús. També hi ha moments per a compartir amb el grup d’Esplai dels petits.

“Reconèixer Jesús” ha estat un dels temes tractats al redós del Nadal. L’actitud dels Mags d’agenollar-se per adorar l’Infant Jesús ajuda a entendre els gests de solidaritat que tenen aquest mateix sentit, de veure Jesús en les persones que estan soles o pateixen. El Nadal sense solidaritat no és Nadal.

Igualment un Nadal sense pessebre no és Nadal. Amb l’ajuda de Juan Antonio van muntar el pessebre de l’església i altres motius de decoració nadalenca. Les cases del poble de Betlem les havien fet els nens a l’Esplai de Vacances.

Davant d’un petit pessebre tots van fer un ocell de paper on van escriure un bon propòsit-desig per al Nadal. El millor, la netedat de cor amb una bona confessió que van celebrar amb joia, seguida d’un dolç berenar.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn