Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 setembre 2010
Categoria/es: General

EL JOVE ORIOL MAZARIAS ENS HA DEIXAT

Aquesta setmana l’Oriol Mazarias, jove de 27 anys, ha deixat aquesta vida per a reposar en la pau del Senyor, després d’una llarga malaltia. La parròquia del Carme ha acompanyat els seus pares i germana en aquests dolorosos moments en la cerimònia que va tenir lloc el passat dimecres 22 de setembre al Tanatori, i a la missa funeral celebrada a l’església parroquial del Carme el passat divendres 24.

La família estava molt acompanyada pels amics de la Universitat, i per monitors, pares i infants de l’Associació PROSEC, on l’Oriol feia de monitor.

En l’homilia Mn. Joan Mora va expressar sentiments de consol als familiars i amics: “La vida terrenal és molt breu comparant-la amb tota l’eternitat. La de l’Oriol n’ha estat més de breu, però segurament ja estava viscuda amb plenitud i per això Déu l’ha cridat”. També els va agrair la pregària per la seva ànima en la celebració de l’eucaristia.

Al final de la celebració Enric Castells, president de TOAR, va pronunciar unes sentides paraules adreçades als familiars, especialment al pare, Gildo Mazarías, rapsoda i actor d’aquest grup teatral, que representa el paper d’Herodes a la Passió de Lleida.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn