Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 març 2020
Categoria/es: General

EL PAPA CONVIDA A PREGAR AVUI, DIA DE LA?ANUNCIACIÓ DEL SENYOR

El papa Francesc ha convidat a tots els cristians a resar un Pare Nostre mundial avui dimecres 25 de març, al migdia. Es tracta d’un gest amb el qual vol universalitzar l’oració per lluitar contra la pandèmia del coronavirus, en un dia en què «molts cristians recorden l’anunci a la Mare de Déu de l’Encarnació de la Paraula».

"En aquests dies en què la humanitat tremola amb l’amenaça de la pandèmia, m’agradaria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus", ha dit el Papa moments després de la pregària de l’Àngelus.

També demà dimecres. a les 7:30h de la tarda es retransmetrà per la Cope i Trece tv el res del Sant Rosari des del Santuari de Fàtima per tots els malalts del coronavirus, víctimes, i els seus familiars, personal sanitari i demés. A l’acabar, el Cardenal Patriarca de Lisboa farà la Consagració de la Península Ibèrica a la Santíssima Verge

Divendres 27, el Papa presidirà a les 18 hores un moment de pregària a la Plaça de Sant Pere. "Escoltarem la Paraula de Déu, elevarem la nostra súplica, adorarem a el Santíssim Sagrament, amb el qual a la fi donaré la benedicció Urbi Et Orbi, a la qual s’adjuntarà la possibilitat de rebre indulgència plenària", Volem respondre a la pandèmia de virus amb la universalitat de l’oració, de la compassió, de la tendresa. Romanguem units. Fem sentir la nostra proximitat amb les persones més soles i exhaustes», va ressaltar el Pontífex.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn