Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 març 2020
Categoria/es: General

EL PAPA FRANCESC DEMANA PROTECCIÓ A MARIA DAVANT L?EMERGÈNCIA DEL COVID-19

 I CONVIDA A L’ORACIÓ I LA RESPONSABILITAT

El Papa Francesc ha confiat Roma, Itàlia i el món a la protecció de la Mare de Déu i ha convidat a la comunitat a l’oració i a la responsabilitat “amb paraules de fe” davant l’emergència del coronavirus. El 1944, Pius XII i els romans, als peus de la Mare del Diví Amor, imploraren la salvació de Roma durant la retirada de les tropes nazis. 75 anys després, aquesta emergència actual ha portat al Papa a adreçar-se a la Mare de Déu compartint els seus sentiments i demanant-li ajuda, un signe d’oració i esperança, i ha pregat per superar aquest període “confiant en la voluntat de Déu.” “Com a Canà de Galilea poden retornar l’alegria i la celebració després d’aquest moment de prova.”

Aquest és el vídeo missatge que recull la pregària del Papa a la Mare del Diví Amor:


"Oh Maria, tu resplendeixes sempre en el nostre camí com a signe de salvació i d’esperança.

Nosaltres ens confiem a tu, Salut dels malalts, que sota la creu vas estar associada a el dolor de Jesús, mantenint ferma la teva fe.

Tu, Salvació del Poble Romà,, saps de què tenim necessitat i estem segurs que proveiràs, perquè, com a Canà de Galilea, pugui tornar l’alegria i la festa després d’aquest moment de prova.

Ajuda’ns, Mare del Diví Amor, a conformar-nos a la voluntat del Pare i a fer el que ens dirà Jesús, que ha pres sobre si els nostres patiments i ha carregat els nostres dolors per conduir-nos, a través de la creu, a l’alegria de la resurrecció.

Sota el vostre mantell busquem refugi, Santa Mare de Déu. No menyspreïs les nostres súpliques que estem en la prova i allibera’ns de tot pecat, o Verge gloriosa i beneïda ".

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn