Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 juliol 2019
Categoria/es: General

EL SUBDELEGAT DEL GOVERN COMPARTEIX UNA JORNADA AMB RESPONSABLES, VOLUNTARIS I USUARIS DE LA FUNDACIÓ JERICÓ

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha compartit la jornada d’avui amb els responsables i voluntaris de la Fundació Jericó per conèixer de prop la tasca social que desenvolupen i compartir les diferents activitats del dia a dia.

El subdelegat ha visitat alguns dels serveis que presta Fundació Jericó a les persones més vulnerables de la ciutat de Lleida com ara les instal·lacions situades al carrer General Brito, on es reparteixen aliments, i les situades al carrer Tallada on es troba el centre de dia (amb serveis per rentar la roba, consignes, tallers i zona de descans) i des d’on l’entitat serveix dinars i facilita residència a les persones que ho necessiten. Crespín ha visitat les dependències de l’entitat acompanyat pel president de la Fundació, Ramon Niubó, i la directora del centre residencial, Anna Vila, ha participat en diverses tasques i ha conversat tant amb voluntaris com amb usuaris.

Fundació Jericó serveix uns 42.000 esmorzars a l’any, així com al voltant de 43.000 serveis de menjador i, segons dades de l’entitat, l’any passat va facilitar un espai per a 28.000 pernoctacions. Setmanalment, el servei d’ajuda alimentària lliura aliments a una mitja de 50 famílies.

Crespín ha destacat “la immensa tasca solidària que porten a terme des de la Fundació a persones amb risc d’exclusió social” i ha agraït “la col·laboració d’empreses del territori i dels voluntaris que fan possible l’atenció als més necessitats. Cal ser conscient de la gran aportació a la societat que fan aquestes empreses i els voluntaris”.

Aquesta jornada ha tingut lloc coincidint amb la celebració del cinquè aniversari de la Fundació Jericó, que es va inaugurar el 16 de juliol de 2014, festa de la Mare de Déu del Carme, patrona de la parròquia on va néixer.

Font: Diari Digital Totlleida.cat, 18.07.19

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn