Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 juliol 2024
Etiqueta/es: Novena

EL TRIO BLANC I NEGRE OFEREIX UN CONCERT AL CARME

Una magnífica obertura de la Novena i Festa Major de la parròquia

El Trio Blanc i Negre, integrat tres joves universitaris antics membres de l’Escolania de Montserrat, ha ofert un concert a l’església parroquial de la Mare de Déu del Carme. El Joan Maria, el Miquel i el Marc han agraït la confiança i la bona acollida dispensada pel rector Mn. Xavier Navarro, i ens han delectat amb un repertori molt variat de música religiosa i profana, amb peces medievals, classicistes i barroques, algunes versionades i amb improvisacions. Tot amb una curosa i original posada en escena.

La interpretació vocal a capella i instrumental a l’orgue i el contrabaix anava introduïda per una presentació de cadascun dels dotze temes del programa. Han estat especialment emotius el cant de la Salve Montserratina de Pau Casals, amb el preludi de Charpentier, des del cambril de la Mare de Déu del Carme -a la vora del plafó del Santuari de Montserrat-, i tres moviments del Stabat Mater, de Pergolesi.

La curta hora llarga del concert -que ha tingut una pausa d’un minut!- ha acabat amb una suggerent interpretació de El cant dels ocells, de Pau Casals i, com no podia ser d’una altra manera, El Virolai a una sola veu amb el públic dempeus i enfervorit.

Hem gaudit molt de la virtuosa interpretació d’aquests joves que canten com els àngels, exhalant amor a la música i a la Mare de Déu.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn