Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 agost 2015
Categoria/es: General

ELS BOLIVIANS FESTEGEN LA VIRGEN DE URCUPIÑA

El grup de bolivians de la parròquia del Carme han celebrat la festa de la seva patrona, la Virgen de Urcupiña amb una eucaristia seguida d’una actuació de balls folklòrics a la Rambla. La festa d’aquesta advocació de la Mare de Déu Assumpta l’han traslladat del dia 15 d’agost al darrer dissabte d’aquest mes.

Mossèn Joan Mora ha presidit la missa en la que hi ha participat nombroses persones del col·lectiu bolivià ben abillades amb els vestits típics. En l’homilia ha valorat l’esforç que havien fet per celebrar la seva patrona, posant-la al centre de la festa. “La Mare de Déu és el camí més directe per arribar a Déu.”, ha dit tot animant-los a portar sempre a la Verge Maria al seu cor perquè a poc a poc el vagi transformant en un cor bondadós, humil i servicial com el seu.

Al final de l’eucaristia s’ha beneit la imatge de la Virgen de Urcupiña que havia presidit la celebració. A continuació, els balls molt vistosos per la coreografia i el vestuari han completat de manera molt vistosa i alegre la celebració. Lluny de la seva terra però ben soplujats per la Mare de Déu i, com no!, per la nostra comunitat.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn