Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 maig 2018
Categoria/es: General

ELS CONFIRMANDS VISITEN EL BISBE SALVADOR

Quinze confirmands del Col·legi Sagrada Família i sis de la Parròquia del Carme han visitat el Bisbe Salvador acompanyats de Mossèn Joan Ramon Ezquerra i catequistes que els han ajudat en la seva preparació per a rebre el sagrament que completa la iniciació cristiana.

La visita ha tingut lloc al Palau Episcopal. A través d’un diàleg propiciat a partir de preguntes fetes als joves, el Bisbe Salvador els hi ha transmès unes valuoses reflexions sobre la vida cristiana, insistint en la necessitat de viure la fe amb valentia i coherència. Els joves han seguit amb atenció les explicacions del Bisbe a la vegada que li feien preguntes, especialment sobre l’inici i el desenvolupament del seu ministeri episcopal.

El Bisbe ha procurat en tot moment establir un clima de proximitat i confiança amb els vint-i-un confirmands, i s’ha interessat per conèixer-los personalment. Ha ressaltat la necessitat que l’Església té avui que hi hagi sacerdots i que ell pregaria perquè algun d’ells s’animés a seguir aquest camí si Déu el crida.

L’hora llarga de la reunió ha acabat amb el res confiat del Parenostre. Els joves confirmands es retrobaran amb el Bisbe Salvador a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, on seran confirmats en la fe del Baptisme i l’Esperit Sant guiarà per sempre més les seves vides.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn