Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 abril 2017
Categoria/es: General

ELS CONFIRMANDS VISITEN EL BISBE SALVADOR

El Bisbe Salvador ha rebut el grup de confirmands del Col·legi Sagrada Família i de la Parròquia del Carme, juntament amb les seves catequistes i el seu rector  Mossèn Joan Mora. Mossèn Joan Ramon Ezquerra no hi ha pogut participar per estar en la peregrinació a Fàtima aquests dies, però ha enviat al Bisbe una salutació des del monestir de Guadalupe. 

La visita ha tingut lloc al Palau Episcopal. El Bisbe Salvador s’ha interessat per conèixer personalment cadascun dels confirmands, els ha fet unes reflexions sobre la vida cristiana i els hi ha insistit en la necessitat de viure la fe amb valentia i coherència i llegir la Paraula de Déu al menys ‘dos minuts al dia’. Mossèn Joan ha valorat el coratge d’aquests joves al seguit un procés de formació catequètica que genera en el seu entorn molts interrogants i incomprensions.

Els confirmands han seguit amb molta atenció i interès les explicacions del Bisbe Salvador. Alguna de les preguntes que han tingut oportunitat de fer-li s’ha centrat en la seva vocació sacerdotal. El Bisbe ha ressaltat la necessitat que l’Església té avui que hi hagi sacerdots i que ell pregaria perquè algun d’ells s’animés a seguir aquest camí si Déu el crida. 

L’hora llarga de la reunió ha passat ràpidament i ha acabat amb el res confiat del Parenostre, l’Avemaria i el Glòria. Diumenge vinent, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, el Bisbe Salvador confirmarà en la fe aquests joves tan ben disposats, i l’Esperit Sant guiarà per sempre més les seves vides.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn