Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 desembre 2016
Categoria/es: General

ELS PASTORETS DEL TOAR

Un any més l’Agrupació Teatral Toar ha escenificat Els Pastorets de Lluis Millà, a l’Auditori Enric Granados i al Local parroquial del Carme. Una obra tradicional d’aquestes dates nadalenques que, a través d’un centenar d’actors, narra les aventures dels pastors catalans ‘Borrego i Carquinyoli’ interpretats des de fa més de quaranta anys per la parella còmica Cosme Garcia i Agustí Guasch. 

Com ja és habitual, han col·laborat en la posada en escena l’Espai Dansa de Lleida, el Grup Sardanista Montserrat, i un bon grup de nens de la catequesi parroquial del Carme que amb molta simpatia han fet de dimonis i de pastors. També hi ha hagut una convidada d’honor, l’Alba, neta del Carquinyoli, que ha representat meravellosament el Nen Jesús.

Aquestes dues espectaculars representacions, on la tradició s’adapta amb clau d’humor als nostres dies, sempre resulten novedoses. Mossèn Joan les ha presenciat i, al finalitzar l’actuació del Local parroquial ha pujat a l’escenari per felicitar els actors i a tots els col·laboradors i agrair-los-hi que un any més hagin posat en escena l’obra al Carme que, juntament amb la Passió, forma part de la seva identitat.

Toar ha fet, també, una tercera representació, més senzilla, però també molt aplaudida, a la Fundació ADESMA, als franciscans.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn