Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 desembre 2022
Etiqueta/es: Pastorets, TOAR

ELS PASTORETS DEL TOAR TORNEN A ESCENA AL CARME

La tradicional representació del Pastorets de Lluis Millet ha tornat a la parròquia del Carme de la mà de l’Agrupació Teatral TOAR, amb el protagonisme de la parella còmica de Borrego (Cosme García) i Carquinyoli (Agustí Guasch). Després del parèntesi de la pandèmia i sense les restriccions de la funció de l’any passat, l’espai escènic escollit ha estat novament l’església, que permet un major aforament.

El nodrit grup d’actors, actrius i figurants dirigit per Jordi Vivas ha recreat amb gran professionalitat el Naixement de Jesús, atansant-lo amb clau d’humor a la societat lleidatana amb diàlegs referits a fets i circumstàncies actuals. La classe política s’hi ha fet present amb el tinent d’alcalde i diputat provincial Paco Cerdà, actuant com a “pastoret”. També hi ha assistit Mn. Àngel Escales, juntament amb Mn. Joan Ramon i Mn. Jaume, els nostres rectors, que una vegada més han acollit aquesta obra entranyable estretament vinculada a la parròquia del Carme.

Mn. Jaume s’ha referit a l’ampli planter de representants de totes les edats que asseguren la continuïtat d’aquesta representació tan entranyable del Misteri del Nadal, i que “aquest Infant amb les manetes ens diu «Seguiu-me»”. Una representació que també ha pogut seguir-se gràcies a la retransmissió a través del facebook de la Federació de Cases i Centres regionals. Enhorabona i gràcies!

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn