Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 desembre 2012
Categoria/es: General

ELS PASTORETS MEDIÀTICS I SOLIDARIS

Fidels a la seva cita anual Els Pastorets “Borrego i Carquinyoli” han tornat a la parròquia del Carme en el temps de Nadal, concretament el 27 de desembre. Com en les edicions anteriors, la representació ha comptat també amb actors convidats del món social i polític: la presentadora de TV3 Pau Huguet, i els regidors Montse Parra, Oriol Yuguero i Paco Cerdà. I amb la incorporació de noves escenes com els dubtes de Josep i l’Anunciació als pastors.

El grup TOAR conjuntament amb el grup Sardanista Montserrat han fet una brillant posada en escena en un espai acollidor com és el Local parroquial del Carme, on actors i públic (dos-cents setanta espectadors) estan en constant interacció, d’una manera especial els més menuts. Un grup ben aixerit de nens de la catequesi ha volgut col·laborar en l’escenificació de l’infern. Teatre de qualitat, ambient familiar i bon humor, uns ingredients que mai no fallen.

L’actuació d’enguany ha tingut una doble significació especial. En primer lloc per celebrar-se el quarantè aniversari de Cosme García fent Pastorets al Carme i, també, com a locutor radiofònic. Al final de la representació Mn. Joan, Enric Castells i Jordi Vivas, en nom de la Parròquia del Carme, del grup TOAR i l’Agrupació Sardanista Montserrat li han lliurat una placa com a reconeixement més que merescut per la seva lloable tasca.

Endemés, però, aquesta representació ha tingut un caràcter solidari, ja que tot i ser gratuïta l’entrada, s’han passat barretines per recollir fons per a JERICÓ Centre de Solidaritat de la Parròquia del Carme d’ajuda als mes desvalguts

Pastorets espectaculars a l’Auditori
L’endemà divendres 28 de desembre, per primera vegada els Pastorets s’han escenificat a la Sala 1 de l’Auditori Enric Granados. Aquest ha estat també un acte solidari. Les entrades s’han posat a la venda al preu de 5 Euros per aconseguir fons per al Centre Jericó de la Parròquia del Carme.

Amb un ple a vessar de públic i una posada en escena exquisida, que ha comptat amb la participació de més de 150 actors, actrius, corals i grups de dansa del grup TOAR, el grup Sardanista Montserrat, Espai Dansa, i les corals , de l’Hospital Universitari de l’Arnau de Vilanova, Sícoris Club i Xiroia de l’Ateneu Popular de Ponent. Ha estat tot un esdeveniment.

Felicitats i gràcies pel vostre espectacle, i per la vostra col•laboració generosa amb JERICÓ, Centre de Solidaritat de la Parròquia del Carme.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn