Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 gener 2021
Categoria/es: General

ELS REIS MAGS PREGUEN PELS SEUS COMPANYS DIFUNTS

La Il·lustre Associació de Reis Mags ha recordat els seus membres traspassats en una Missa oficiada per Mossèn Jaume Pons a la parròquia del Carme. “En els Mags s’hi barreja la fe, el sentit de la tendresa entranyable de la infantesa i l’alegria sana”, ha dit Mossèn Jaume a l’homilia. Tot repassant algunes escenes evangèliques que evoquen la generositat ha animat a que “el costum dels Mags alimentin la joia de donar amb allò que no es pot comprar ni vendre: confiança, pau, alegria i, especialment, amor.”

En el moment de les pregàries s’ha fet la lectura dels Reis Mags traspassats des que es va constituir l’Associació impulsada per Enric Castells l’any 1998, elevant Déu les intencions dels familiars, amics i la comunitat parroquial. perquè Déu hagi donat la felicitat eterna als companys difunts de l’Associació. És un costum encomiable que fan cada any en vigílies de la Diada de Reis els membres de l’Associació presidida actualment per Enric Vicente i que te cura de donar continuïtat aquesta bonica tradició cristiana que tanca les Festes de Nadal.

Acabada la celebració religiosa s’han fet una foto de grup al presbiteri de l’església. Tot seguit han visitat l’Espai Mossèn Joan que aquests dies acull “la factoria dels Reis del Carme” que els patges i ajudants dels Reis han disposat en lots perquè Ses Majestats els lliurin als nens de la parròquia la tarda de la Diada de Reis.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn