Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 abril 2015
Categoria/es: General

EMOTIVA REPRESENTACIÓ DE LA PASSIÓ DEL CARME

Meravellosa. Aquest ha estat un dels qualificatius d’admiració a la Passió de Lleida representada la tarda de Divendres Sant a l’església del Carme. El grup d’actors de TOAR han revalidat novament la seva fita de recrear el drama de la Passió de Nostre Senyor amb un treball d’alta qualitat admirablement coordinat per Enric Castells. Entre les novetats introduïdes enguany cal destacar l’escenografia de la mort de Judes i un major protagonisme a l’ambientació musical original del mestre Lluis Climent.

Però el més sorprenent d’aquesta escenificació única a la nostra ciutat, que compta ja amb una trajectòria ininterrompuda de divuit anys, és la identificació dels actors amb el seu paper. Fins i tot Joan Justribó s’ha forçat a interpretar el seu personatge –Judes- malgrat el seu delicat estat de salut. Tot un repte que es reflectia en l’emoció incontenible vessada en acabar la posada en escena. I també l’emoció dels altres personatges: la Verònica, Jesús abraçat a la creu… i Manolo Pintado, distingit pel seu entusiasme perseverant des dels inicis de la Passió del Carme.

Enhorabona a tots i que per molts anys puguem gaudir d’aquesta antiga tradició cristiana de reviure el Misteri central de la nostra fe!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn