Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 novembre 2023
Categoria/es: Papa, Vaticà
Etiqueta/es: Encíclica

ENCONTRE DEL PAPA AMB ELS NENS

L’Aula Pau VI del Vaticà ha estat l’escenari de la reunió que han protagonitzat més de set mil nens de 84 països amb el papa Francesc per a compartir les seves esperances i preocupacions de cara al futur. Ha estat patrocinat pel Dicasteri per a la Cultura i l’Educació amb el tema: “Aprenguem dels nens i de les nenes”.

El papa ha estat rebut pels cants i salutacions de 5 nens representants dels 5 continents, procedents de Síria, Ucraïna, Benín, Guatemala i Austràlia. A continuació, el Sant Pare ha pronunciat el seu discurs i ha contestat les preguntes de 14 nens de diferents nacionalitats.

L’encontre ha anat acompanyat de «L’encíclica dels nens», un llibre escrit a quatre mans pels pare Enzo Fortunato i Aldo Cagnoli, amb un prefaci del Sant Pare, que escriu: «Estimats nens, os abraço, i sapigueu que el vostre Papa i «avi» farà tot el possible perquè visqueu en un món més bell i bo». «En front a una societat en guerra entre sí, on hi ha oposicions, murs i exclusions, una Jornada Mundial de la Infància és signe d’un món diferent, on hi ha lloc per a tots, on habiten la pau i la fraternitat. Els nens demanen pau, respecte i escolta. És deure del món adult començar a prendre’ls seriosament», han declarat el pare Enzo Fortunato, Marco Impagliazzo i Angelo Chiorazzo.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn