Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

5 juny 2014
Categoria/es: General

ENTREVISTA AL PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEïNS NOGUEROLA

El Sr. Miquel Lluís Sabaté i Sierra és el President de l’Associació de Veïns del Barri de Noguerola, una entitat ciutadana que facilita el contacte directe de l’Ajuntament amb la realitat concreta d’aquest sector de la ciutat amb identitat pròpia. La parròquia del Carme està dins de la demarcació d’aquest barri, motiu pel qual hem demanat al seu president que ens expliqui la tasca que desenvolupa l’entitat amb ocasió d’iniciar-se la Festa Major, que enguany s’organitza conjuntament amb l’AV de l’Avinguda del Segre. Li agraïm sincerament la seva amabilitat.


Quan es va crear l’Associació de Veïns del Barri Noguerola?
Farà uns vint anys.

Quina és la seva funció?
És un Moviment Associatiu Veïnal.

Des de quan la presideix?
Fa uns deu anys.

Quines altres persones integren la Junta?
President d’honor, José C. de Luna; Sots Presidenta, Gemma Torres; Tresorera i Presidenta de l’Àrea de la Dona, Dolors Flix; Secretari general, Josep Mª Bergua; Comissió de Festes, Joan Alòs; Urbanisme, Víctor Moncasi; Delegada FAVALL, Pilar López; Àrea de la Dona, Montserrat Morgui; i Tresoreria, Enric Casanovas.

Quines activitats es realitzen actualment?
Sardanes, Country, Ioga, Pilates, Tallers Dona i Gimnàstica.

Quina és la implementació de l’Associació de Veïns dins del barri, a nivell d’institucions i entitats i a nivell ciutadà?
La representació a tots els nivells i institucions.

Els dos darrers anys heu promogut activitats per als infants del barri –de les escoles i de la parròquia del Carme- amb molt bon resultat. Us heu plantejat la continuïtat en aquesta línia integradora?
Manca l’Àrea de la Joventut.

La Festa Major del barri la viviu amb molta intensitat. Enguany l’organitzeu conjuntament amb l’Associació de Veïns del Segre. Com ha sorgit aquesta iniciativa?
En acabar una reunió de les dues directives.

Quins actes prepareu?
De moment la Festa Major, amb el programa que adjuntem, i esteu totes i tots convidats.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn