Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 gener 2020
Categoria/es: General

ENTREVISTA SOBRE EL PELEGRINATGE A GRÈCIA SEGUINT LA RUTA DE SANT PAU

La Cadena Cope de Lleida, a través de Mª Carme Sabador ha entrevistat a Mossèn Joan Ramon Ezquerra i a Lurdes Biosca, responsable del Secretariat de Pelegrinatges del Bisbat de Lleida, i a Maite Bernaus, per parlar de la ruta dels Sant Pau.

Aquest pelegrinatge s’ha organitzat per als dies 22 al 29 d’abril de 2020. Se centra en el segon viatge de Sant Pau, fonamentalment a Atenes i Corint. Però al llarg del recorregut es farà una reflexió sobre els altres viatges missioners de sant Pau i les primeres comunitats cristianes a través de les seves cartes. El viatge inclou avió d’entrada i sortida des de Barcelona, set nits d’allotjament i excursions i visites amb guia a les illes Aegina, Hydra i Poros.

A més d’aquesta informació, a través de l’entrevista es posa de manifest l’enriquiment que suposa conèixer de primera mà aquest gran apòstol juntament amb altres llocs d’interès turístic de la Grècia actual. A més d’una gran aprenentatge, la ruta també proporciona una gran experiència espiritual i amb la bona harmonia entre els pelegrins que ja hi van predisposats sabent “on van, a què hi van i amb qui hi van.”

Per escoltar l’entrevista cal obrir aquest enllaç i clicar l’arxiu audio de la plana web del Bisbat on es troba.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn