Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 abril 2019
Categoria/es: General

EUCARISTIA A LA MORENETA A SANT JOAN

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida ha organitzat el Tridu de preparació a la festa de la Patrona de Catalunya que se celebrarà el 27 d’abril a la Catedral. S’ha iniciat a la parròquia de Sant Pere de Puigverd de Lleida. El segon dia ha tingut lloc a la parròquia de Sant Joan, amb motiu dels seus Aniversaris. L’Eucaristia ha estat presidida pel rector Mn. Jaume Pons concelebrant amb Mn. Xavier Batiste, consiliari de la Confraria. La Coral del Carme i la Coral Romanesa han solemnitzat la celebració amb els seus cants. Una petita imatge de la Moreneta guarnia l’altar.

“La vida cristiana no és mirar per terra, és mirar amunt. Ens ho diu la Mare de Déu de Montserrat. Canvia la perspectiva.” Amb aquestes paraules Mn. Jaume ha iniciat la seva homilia dedicada a “la muntanya del Senyor” que l’hem de fer nostra pujant per “la muntanya del servei i ens portarà al cor de la muntanya de la pregària, que és unió de la nostra voluntat amb Déu.”

També s’ha referit a altres “muntanyes de l’evangeli: la muntanya de les Benaurances i la dels Dolors, que és donar la vida: Maria acompanya les paraules del sacerdot i diu «Pren aquest cos, alimenta’t, accepta Jesús.» Quina joia tan gran de pensar que Maria està entre nosaltres!” 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn