Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 gener 2018
Categoria/es: General

EUCARISTIA AL CARME DEL COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA DINS LA SETMANA AMJ

El Col·legi de la Sagrada Família ha celebrat una eucaristia a la parròquia del Carme en honor a la seva fundadora, la Beata Anna Maria Janer Anglarill. L’ha presidit mossèn Joan Ramon Ezquerra i ha comptat amb la participació de les Germanes de la Sagrada Família d’Urgell, la direcció, el professorat i l’alumnat d’ESO i Educació Primària del Col·legi..

La comunitat educativa ha viscut intensament la cerimònia, preparada curosament per l’equip de pastoral amb imatges, cants, pregàries i ofrenes al·lusives a la Mare fundadora, i un magnífic acompanyament musical per part d’un bon grup d’alumnes i professors. El director, Julián de la Fuente, ha glossat la figura de la patrona del Col·legi com un model per a tots destacant la heroïcitat de la seva vida i la mort en olor de santedat, l’11 de gener de 1885.

Mossèn Joan Ramon ha recordat que celebrem la mort de la beata Anna Maria Janer perquè és el dia del la seva entrada al cel, el seu naixement a la vida. I ha explicat que per arribar a la santedat la seva patrona va ESTIMAR, especialment els pobres, els malalts i els petits. “Seguiu el seu exemple i pregunteu-vos sempre ‘Què vol Jesús de mi?’. Així també vosaltres arribareu a la santedat” ha recalcat.

La germana Susanna Cano, Titular del centre, ha agraït als professors, pares, alumnes i tota la comunitat educativa que fan possible que "Estimar-te i servir-te sempre i en tot" sigui l’estil educatiu que dóna identitat al Col·legi, tal com feia l’Anna Maria Janer. L’agraïment l’ha fet extensiu a la parròquia i els seus mossens que fan que s’hi trobin com a casa. Mossèn Joan Ramon ha demanat, especialment als nens, pregar Déu per la salut de mossèn Joan.

La celebració ha acabat amb el cant de l’himne de la beatificació de la Mare Janer: “Estimar-te i servir-te sempre i en tot, amb el foc de l’amor de la teva llum sempre va cremar”. La comunitat educativa ha continuat la jornada festiva al Col·legi amb una xocolatada i activitats de cloenda de la Setmana Janer. Totes les escoles, residències i comunitats de la Sagrada Família d’Urgell, presents a 11 països del món, han dedicat una setmana a la seva fundadora al voltant de la data de la seva mort per a recordar-la i estendre el seu carisma. “Arrisca’t, surt, comparteix” ha estat el lema que ha orientat les activitats programades.

 

 

  

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn