Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

15 maig 2011
Categoria/es: General

EUCARISTIA AMB “LA TORXA”

Aquest diumenge, dia 15 de maig de 2011, a les 9:30 del matí, hem celebrat l’eucaristia parroquial amb els components de l’Associació d’ocupació de la Torxa. Avui hem celebrat la trobada anual de joves i familiars, socis, amics i col•laboradors, que ha tingut com a primer acte la celebració de la Missa en el nostre temple. Així ho venim fent tots els anys. Ja ho venim celebrant des que la seu de l’activitat estava en el carrer Comerç.

El president, Sr. Josep Martí, ens ha dirigit unes paraules a l’inici de l’eucaristia. Els joves han participat en les lectures, pregàries i ofrenes. En aquest moment han presentat un cistell amb productes manipulats al taller de l’Associació i també dues plantes com a expressió dels projectes i il•lusions. Desprès s’han traslladat a la Caparrella on ha tingut lloc l’Assemblea General del socis, ballada de sardanes, vermut i festa.

Tant de bo que aquesta trobada deixi en tots el bon gust d’una experiència de germanor que refermi el projecte que s’està duent a terme.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn