Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

10 abril 2012
Categoria/es: General

EUCARISTIA DE COMIAT A JÚLIA FARRENY

Júlia Farreny Martí, una de les fundadores de Mans Unides a Lleida, va morir el dia de Divendres Sant als 94 anys. Impulsora de nombroses iniciatives solidàries al llarg de la seva vida, va rebre del Vaticà la distinció ‘Pro Eclesia et Pontifice’ de mans de l’aleshores administrador apostòlic de la diòcesi de Lleida, Mons. Xavier Salinas. El mateix any va ser rebuda pel Papa Benet XVI a Roma.

El dimarts 10 d’abril va tenir lloc el funeral per la seva ànima a l’església de Sant Joan en una eucaristia presidida per Mn. Ramon Prat, vicari general, i concelebrada per Mn. Joan Mora, rector de la parròquia, i nou preveres més. La solemne celebració estava curosament preparada pels familiars que es van fer presents, també simbòlicament, amb els trenta-tres ciris que un a un van deixar damunt de l’altar a l’inici de la cerimònia.

Els néts van llegir les pregàries adreçades a l’àvia Júlia i, en acabar la celebració, els fills van expressar unes emotives paraules de record a la seva mare, als nombrosos familiars, amics i coneguts que els acompanyaven. Tots van destacar la vitalitat cristiana que sempre animava Júlia Farreny, lliurada durant la seva vida a les seves dues famílies, la de la sang i la de l’esperit.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn