Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 juny 2010
Categoria/es: General

EUCARISTIA DE FI DE CURS DE “LA TORXA”

L’església del Carme va acollir el diumenge 6 de juny l’Eucaristia de fi de curs de "La Torxa". Sempre hi ha hagut molta cordialitat entre la parròquia del Carme i aquest col•lectiu, des que va establir la seva seu al carrer Comerç.

L’Associació d’Ocupació i Esplai de Catalunya, La Torxa, és una entitat creada el 1987 amb la finalitat d’atendre persones discapacitades psíquiques. Promociona el treball, la integració i el suport a les famílies. Les seves instal•lacions estan situades al Complex La Caparrella en un edifici inagurat l’any 2005. Aquí es dona servei a una setantena d’usuaris, que porten a terme tasques de jardineria, manipulats industrials, impressió i copisteria. Ara s’inicia la construcció a la Bordeta d’una llar-residència en uns solars cedits per l’Ajuntament de Lleida, per acollir persones amb discapacitat. Això permetrà que els treballadors de La Torxa tinguin un equipament on emancipar-se amb tota l’atenció

La celebració va estar presidida per Mn. Joan Mora. I va comptar amb la participació activa de la direcció de La Torxa i dels seus treballadors. Les ofrenes van constatar l’agraïment a Déu pel curs que s’acaba i l’agraïment pel nou projecte a punt d’endegar-se.


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn