Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 setembre 2015
Categoria/es: General

EUCARISTIA D?INICI DE CURS

Uns dies després de la reunió d’agents de pastoral hem celebrat l’inici de curs de la Unitat parroquial de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme. L’eucaristia ha tingut lloc a l’església del Carme, en la missa vespertina del dissabte. Com a bona mare, la Mare ens ha congregat al voltant de l’altar en la presència de Jesucrist a qui hem encomanat tota la nostra dedicació pastoral.

La Missa ha estat concelebrada pels nostres mossens i ha comptat amb l’estimable acompanyament musical del Cor del Carme que dirigeix Rosa Fabregat i el mestre Lluis Climent a l’orgue.

Mossèn Joan Ramon ens ha convidat a viure l’experiència del servei, que és l’experiència de Jesús i de tots aquells que han aixecat el món, les famílies, les institucions… “No hi ha altre camí per la redempció del món… Hem d’obrir el cor, hem d’obrir la nostra casa, les nostres parròquies, als germans que necessiten de nosaltres. L’amor no s’ha de quedar en paraules, amb desitjos… ha d’arribar a les obres, ha d’arribar a la nostra butxaca, ens hem de comprometre.[…] Estimar vol dir obrir-se, vol dir donar, vol dir donar-se. No podem ser indiferents davant el sofriment i la mort de tanta gent.”

En acabar la celebració Mossèn Joan també ha adreçat unes paraules als agents de pastoral: “la nostra vocació no se separa de l’acció, i un any més ens hem d’animar a fer nostre el principi ignasià ‘semper magis’, sempre a  la major glòria de Déu i al millor servei al proïsme, amb una mà molt unida al cor de Jesús i l’altra mà molt unida al pols del temps.”

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn