Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 maig 2012
Categoria/es: General

EUCARISTIA EN RECORD DEL P. MIHAI

Els pares del P. Mihai Diac estan passant uns dies a Lleida, coneixent la ciutat on el seu fill va exercir com a sacerdot fins a la seva mort d’accident el primer dia de l’any 2006. Va ser una estada curta però molt intensa i es fa fer estimar molt pels feligresos de les parròquies de la nostra Unitat Pastoral.

Fa un any, durant el viatge organitzat a Romania van visitar el seu poble i Mn. Joan, en nom de la comunitat, va convidar-los a Lleida. Ara ha estat l’oportunitat, amb ocasió de la festa patronal dels romanesos, en honor de la Mare de Déu de la Unitat.

L’eucaristia celebrada al Carme en memòria del P. Mihai amb la presència dels seus pares, ens va fer reviure amb emoció el bon record que aquest sacerdot romanès va deixar entre nosaltres. Mn. Joan ho va expressar en la seva homilia.

En la seva Ascensió el Fill ressuscitat torna al Pare, i arrossega a tots els qui han fet l’experiència d’unir-nos amb ell, com el P. Mihai. Avui el tenim més present al tenir els seus pares amb nosaltres. Ell està amb Déu i amb nosaltres amb esperit. Sabem que està amb Déu, i li demanem que ajudi als seus pares i a la nostra comunitat que vam tenir el goig de conèixer-lo. I que el Senyor ens obri a tots els ulls de l’esperit per a entendre una mica més que l’obra de Déu està moguda per l’amor.

Mn. Adrian Burca, que concelebrava amb Mn. Joan, va tenir també unes paraules de record per al P. Mihai de qui era paisà, company i amic al Seminari de la diòcesi romanesa a Iasi. Al final de la celebració els dos sacerdots van lliurar als pares del P. Mihai un quadre pintat per la Sra. Carme Benet, autora de les pintures de la capella de la Mare de Déu de la Unitat, que va ser inaugurada durant l’estada del P. Mihai entre nosaltres.

A continuació hi ha hagut un sopar al Local parroquial, on els pares del P. Mihai han estat molt ben acompanyats per molts dels assistents a la Missa que han volgut saludar-los i expressar-los-hi sentiments i records del seu fill.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn