Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 gener 2017
Categoria/es: General

EUCARISTIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

La Setmana de pregària per la Unitat dels cristians s’ha iniciat a l’església de la Mare de Déu del Carme amb una Missa-pregària ecumènica. L’ha presidit el Bisbe Salvador que concelebrava amb Mn. Joan Mora, Mn. Joan Ramon Ezquerra, Mn. Jaume Pedrós, el P. Jesús Sans, Mn. Adrià Burca, Mn. Adrià Bulai i Mn. Paul Fecheta.

També hi ha participat Francesca Agustí, delegada diocesana d’Ecumenisme i Diàleg Interreligiós i organitzadora d’aquest Octavari que porta per lema ‘Reconciliem-nos. L’amor de Crist ens hi empeny’. El Bisbe ha explicitat aquesta necessària voluntat de “reconciliació per demanar al Senyor perdó per les nostres faltes i que ens doni fortalesa per deixar-nos canviar el cor i caminar cap a la unitat de tots els qui confessem que Jesús és el Senyor de la vida i de la mort.”

Amb anterioritat a la celebració de l’Eucaristia, a l’Hora Santa setmanal en la que també s’hi han unit el Bisbe i la delegada d’Ecumenisme, juntament amb Mn. Joan i Mn. Joan Ramon, també s’ha pregat amb aquesta mateixa intenció.

L’acte central Ecumènic tindrà lloc dilluns 23 de gener a les 19.30 hores a l’Església Evangèlica de la Bíblia Oberta. L’Octavari acabarà el dimecres 25 de gener a les 19.30 hores a la parròquia de Sant Pau de La Mariola.

  

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn