Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 gener 2020
Categoria/es: General

EUCARISTIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

La Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que se celebra del 18 al 25 de gener —entre les festivitats de la confessió de sant Pere i la conversió de sant Pau, apòstol– té enguany per lema «Ens tractaren amb una humanitat poc corrent», un verset dels Fets dels Apòstols (28,2). S’ha iniciat a l’església de la Mare de Déu del Carme amb una Missa-pregària ecumènica presidida per Mossèn Joan Ramon amb que hem pregat Déu perquè les diverses Esglésies i comunitats cristianes arribem a unir-nos en una única Església, tal com vol Jesús:

“La nostra vida cristiana no pot deixar de banda el compromís ecumènic. Sentir que el Senyor ens crida contínuament a l’amor fratern, a no excloure l’altre que es configura en una altra confessió. Sentir en el cor la ferida de les divisions, pressentir que és ineludible la trobada i establir ponts per arribar, amb l’ajuda de l’Esperit Sant, a la plena comunió. Es bo que descobrim la nostra unitat com a cristians gràcies a l’acolliment mutu que ens oferim, però ho és així mateix que la descobrim quan ens trobem amb gent amb qui no compartim ni la mateixa llengua, ni la mateixa cultura ni la mateixa fe.”

L’acte central Ecumènic ha tingut lloc a la parròquia del Pilar i l’Octavari acabarà el proper divendres 25 de gener a les 19.30 hores a la parròquia de Sant Pau de La Mariola.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn